dilluns, 17 de setembre del 2018

Sant Hilari Sacalm, vila acollidora amb A d'autocaravana

Vista general de l'àrea d'autocaravanes de Sant Hilari Sacalm


El massís de la Guilleries, a cavall entre Osona i la Selva, és una subcomarca plena de riquesa natural; i Sant Hilari Sacalm, vila acollidora amb A d'autocaravana, esdevé una etapa imprescindible per a tothom que vulgui conèixer aquest racó de Catalunya.

Senyalètica de l'àrea d'autocaravanes


L'àrea d'autocaravanes de Sant Hilari Sacalm (la Selva) es situa a la zona esportiva de la població, a peu de la carretera GI-542 o carretera de la Font Picant. Allà trobareu la zona destinada a les autocaravanes en una ampla esplanada on estacionar i pernoctar, a banda de l'àrea d'autocaravanes on canviar les aigües. Tots els serveis són gratuïts tret de la connexió elèctrica, que la pots fer mitjançant la compra d'unes fitxes a la recepció de la veïna piscina climatitzada. Més informació: díptic informatiu.


Entrada  a la zona esportiva

Detall de l'àrea d'autocaravanes

El lloc és tranquil, i com deia, és una etapa quasi obligada si vols visitar/conèixer les Guilleries o el mateix nucli històric de Sant Hilari Sacalm, situat a 800m de l'àrea d'autocaravanes.

Actualització (setembre 2018): segons informa l'Oficina de Turisme, l'àrea d'autocaravanes disposa d'un espai de 2.000 m2 on practicar l'acampada lliure. Consulta el nou díptic.

A Sant Hilari trobaràs la seva oficina de turisme on recollir tota la informació de la zona; o el Museu de les Guilleries, una bona manera de conèixer les Guilleries abans d'endinsar-te en el massís.

Font: http://www.santhilari.cat/que-fer/museu
Actualització (setembre 2018): segons informa l'Oficina de Turisme, a partir d'aquesta tardor l'àrea d'autocaravanes disposarà d'un espai on practicar l'acampada lliure.

Altres notícies relacionades:

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.