diumenge, 10 d’octubre del 2021

La Granja d'Escarp, nova vila acollidora amb A d'autocaravana


Fa poc més de tres mesos que s'inaugurava l'àrea d'autocaravanes de la Granja d'Escarp, situada al Segrià i ja triguem a visitar-la i gaudir de la riquesa natural que l'envolta. Una pista: l'Aiguabarreig Segre-Cinca, poca broma.

Inauguració de l'àrea d'autocaravanes, juliol de 2021

L'àrea d'autocaravanes la trobaràs situada a l'extrem sud del poble, al c. Mequinensa, just passada la zona esportiva, a 500 m del centre de la Granja. Allà trobaràs places d'estacionament, l'àrea de serveis per fer el canvi d'aigües i una àrea de lleure. Aquí tens tota la informació.

 
 

I si vols més al·licients sàpigues que gaudiràs d'unes magnífiques  vistes sobre la vall del Segre, a banda de la proximitat d'aquesta meravella natural que és l'Aiguabarreig Segre-Cinca, una de les joies dels Espais Naturals de Ponent. Aquí t'ho expliquen amb detall. 



Ep! I per no parlar de la floració dels fruiters a la primavera, els atractius turístics de la Granja i tot allò que hi pots descobrir.



Altres entrades relacionades:

  • A la pàgina Viles Acollidores trobaràs més exemples com el de la Granja d'Escarp amb el seu suport a la nostra manera de viatjar.
  • Al seu dia ja vam parlar dels Espais Naturals de Ponent, un patrimoni natural dels bons. Seria imperdonable passar a prop i no fer-hi una etapa.  

(Font de totes les fotos: https://granjaescarp.ddl.net)

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.