dimarts, 30 de març del 2021

Viatge a Catalunya amb...tren

Font: www.routard.com
 

L'altre dia coneixia, via routard.com, un article on proposava una visita a Catalunya amb tren. Una manera de conèixer el país que no és probable que fem nosaltres... mentre tinguem autocaravana, és clar.

En aquest article sobre la Catalogne fan un repàs a les quatre capitals catalanes així com a les Terres de Lleida... que bé que s'ho mereixen, i tant! L'article és aquest, està en francès, i segur que trobaràs llocs familiars del nostre patrimoni cultural i natural.

 

Aquesta mena d'articles sempre els llegeixo encuriosit per veure com ens veuen des de fora. Si a sobre la font és francesa, més curiositat encara: sovint he tingut la percepció que els nostres veïns del nord no acostumen a ser gaire generosos quan parlen de destinacions properes al pentàgon, suposo que per allò de la competència massa propera.

Un aclariment: routard.com és la cara digital d'una editorial de viatges de referència al continent, La guide du routard , la guia del rodamón en CAT. Sovint, molts viatges per Europa els hem fet acompanyats per una guia d'aquesta editorial. Ep! I d'altres, que de guies n'hi ha per a tots els gustos.


Altres entrades relacionades:

  • A Unes propostes ben estrangeres feia un recull de les destinacions recomanades per diverses fonts turístiques estrangeres. Tal vegada trobis algun destí proper que t'havia passat desapercebut.

Font: katalonien-tourismus.de

Marce Cardoso

ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.