dimarts, 21 de maig del 2019

Unes propostes ben estrangeres

Font: katalonien-tourismus.de

He volgut esbrinar quines destinacions més recomanades es troben els turistes que volen visitar Catalunya, ja sigui amb autocaravana o sense. He trobat destinacions que eren òbvies. I d'altres que m'han sorprès, segurament perquè em resulten tan familiars o properes que em passen desapercebudes, i mai les hauria esmentat a un autocaravanista europeu que em preguntés: ...i tu de Catalunya, què m'aconsellaries de visitar?

Font: routard.com
Per fer aquesta prova m'he passejat per diversos webs d'editorials de guies de viatges. He vist que totes coincideixen en molts destins, i alguns d'altres m'han sobtat i prenc nota perquè tal vegada si que val la pena gaudir-los amb calma en una escapada amb autocaravana, i recomanar-los a algun autocaravanista estranger que ens pregunti.

Si comencem per l'editorial Routard, allà he trobat un article on destaca:
Cadaqués, Cap de Creus, Barcelona, Delta de l'Ebre, Figueres, Girona, Monestir de Montserrat, Pirineus i els seus parcs naturals, la Seu d'Urgell, Sitges, Tarragona, Val d'Aran i Vic. Article.

Calella, una cala

Per la seva banda Lonely Planet, enumera, per aquest ordre:
Girona, Begur, PN d'Aigüestortes i Sant Maurici, Teatre Museu Dalí (Figueres), Cadaqués, la ruta del Císter, Sitges, Delta de l'Ebre, Olot, Tarragona; i Barcelona a banda. Article.

I acabo amb la nord-americana Frommer's. Per aquesta, partint de Barcelona, destaca:
Montserrat, Tarragona romana, Sitges, Costa Brava, Costa Daurada, la costa del Maresme, la costa del Garraf, el Cap de Salou i Poblet. Article.


Curiós que totes esmentin Sitges, suposo que la proximitat a Barcelona la converteix en un destí còmode de visitar. També totes parlen de les nostres costes, encara que jo mai les recomanaria ...en temporada alta. I a partir d'ara em miraré amb altres ulls destins com la Seu d'Urgell, Olot o Vic.

Teulades d'Olot

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.