dimarts, 30 de juny del 2020

Puig-reig, futura vila acollidora amb A d'autocaravana


Fins ara, sota l'etiqueta de Vila Acollidora hem parlat d'aquelles poblacions que han apostat per la nostra manera de fer turisme, la de viatjar amb autocaravana, amb la construcció d'una àrea d'autocaravanes.

Doncs bé, avui parlaré d'aquelles viles que hi apostaran ben aviat i esdevindran vila acollidora. Us parlo de Puig-reig. Aquesta població de Berguedà feia públic a començaments de març el projecte de construcció d'una àrea d'autocaravanes a la Plaça 1er d'octubre.


Poc després, ens vam ficar de cap en la pandèmia i segur que a dia d'avui, a la casa de la vila, tenen altres urgències més importants derivades de la crisi sanitària.

En qualsevol cas és d'agrair l'interès del municipi per atraure els autocaravanistes i l'absència d'àrea no ha d'impedir que els autocaravanistes hi fem etapa. Només anotaré alguns ítems que ja justificarien una visita a Puig-reig.
Tan de bo aviat puguem parlar de Puig-reig com a vila acollidora amb A d'autocaravana. I si vols conèixer altres poblacions que han apostat per la nostra manera de viatjar, les trobaràs a la pàgina Viles Acollidores on les vaig anotant.



Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.