dimarts, 23 de juny del 2020

Bona Nit de Sant Joan!


Avui celebrem als Països Catalans la Flama del Canigó i la Nit de Sant Joan.

Un munt d'entitats, els Equips de Foc, de tots els territoris de parla catalana han treballat els darrers mesos per tal que la Flama del Canigó arribi a totes les poblacions, un any que ha estat força estrany mirant d'on venim.

I és per això que enguany es vol fer l'acció Encenc un flama per tu. Tal com diuen els impulsors "...  aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu esdevindrà un homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19"


D'aquesta manera es convida a la població que avui 23 de juny a les 22 h encengui "... una espelma als balcons de totes les cases per retre homenatge a totes les víctimes i els afectats del coronavirus, als serveis essencials, així com als presos i exiliats, i a totes les persones que treballen per mantenir vives les tradicions -com la mateixa Flama-, fins i tot en els moments més difícils.pels mesos està treballant".

Enguany, el missatge de la Flama, que s'escull entre els Equips de Focs i que serà llegit a totes les poblacions on arribi la Flama del Canigó, és aquest:


Sobre la Flama del Canigó trobaràs en aquesta auca (un pdf) una breu, i amena, explicació de la seva història. I al web de la Flama tot allò que l'envolta.


Salut i encert! I que tinguis una bona Nit de Sant Joan!

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.