dilluns, 6 de maig del 2019

Tàrrega, vila acollidora amb A d'autocaravana

Tàrrega vista des de l'àrea d'autocaravanes

Avui parlaré de l'àrea d'autocaravanes que l'ajuntament de Tàrrega (l'Urgell) va posar en funcionament ara fa un any. Un àrea completa, en una zona molt tranquil·la i propera al nucli antic de Tàrrega... què més es pot demanar?

Normes d'ús de l'àrea

L'àrea la trobaràs al c. de Joan Tous, just a tocar del quarter dels mossos d'esquadra i allà podràs fer canvi d'aigües i pernoctar al seu pàrquing asfaltat. I al costat d'una àmplia zona verda, ideal per passejar o deixar la canalla jugant-hi.

Vista de l'àrea d'autocaravanes

Detall de l'àrea d'autocaravanes

I ja que ets a Tàrrega no deixis de visitar alguns dels seus atractius turístics, començant pel seu Museu de Tàrrega, que també ho és de comarcal. Més enllà d'espais museístics al web turístic de l'ajuntament trobaràs tot allò que us pot oferir la població per omplir una etapa de mitja jornada o una escapada amb autocaravana de tot un cap de setmana.

Jardins poropers a l'àrea

Tàrrega, nucli antic

Ah! I no oblidem la Fira Tàrrega, un tros d'esdeveniment cultural que ben mereix una web pròpia: aquesta. I si vols ampliar el focus de la vostra visita, l'àrea d'autocaravanes pot ser un bon campament base per gaudir de tot  l'Urgell, aquí trobaràs tot allò que hi pots trobar.

Altres entrades relacionades:

  • La pàgina Vila Acollidores recull totes les poblacions que com Tàrrega han apostat per collir el turisme amb autocaravana
  • I a la pàgina d'Escapades pots trobar altres destins visitats i situats ben a prop.

Marce Cardoso
ambautocaravan@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.