dijous, 2 de maig del 2019

Una vila del llibre, la proposta per al cap de setmana

Cartell de la Pobla de Segur.Vila del Llibre

Si aquest cap de setmana surts amb l'autocaravana i la diada de Sant Jordi et va saber a poc encara tens una segona oportunitat: dels dies 3 a 5 de maig trobaràs a la Pobla de Segur convertida en una vila del llibre. Un cap de setmana farcit de llibres i d'un fotimer d'activitats literàries: fira de llibreters, taules rodones, presentacions de llibres, conferències, etc.

Àrea d'autocaravanes de la Pobla de Segur
Font: http://www.lapobladesegur.cat. Autora: Gemma Solé
 
Tal com expliquen els impulsors de viladelllibre.cat enguany aquesta segona edició es presenta amb un programa que reivindica el paper de les dones a la literatura i dóna veu a les lletres escrites des de la seva mirada femenina. Llibres per a tots i per a totes com a trobades íntimes en espais recuperats o com a experiències que es viuen en contacte amb l’entorn. El programa el tens aquí.

I més enllà dels llibres la Pobla de Segur ofereix un munt de possibilitats per gaudir d'una escapada amb autocaravana. Unes paraules claus: el conjunt modernista de Casa Mauri, el romànic de l’ermita de  Sant  Miquel  del  Pui  (s.  XII),  la  vila  closa  i  el casc  antic,  l’Espai  Raier, el Massís de Collegats, l’embassament de Sant Antoni...els detalls els trobaràs al web turístic de la Pobla.

Muntanyes de la Pobla
Font:http://www.lapobladesegur.cat

Bonus. Una dada interessant per a nosaltres: la Pobla de Segur és una vila acollidora amb A d'autocaravana. Al setembre de 2015 l'ajuntament va construir una àrea d'autocaravanes que pots trobar a tocar de l'estació del FGC, a l'Av. del Camp de la Sala on s'hi ha habilitat una àrea de serveis per fer el canvi d'aigües i poder pernoctar en les seves 13 places disponibles. Més informació.

Situació de l'àrea d'autocaravanes de la Pobla de Segur
Font: maps.google.com

Altres entrades relacionades:

  • Com la Pobla de Segur tenim altres Viles acollidores amb A d'autocaravana que anotem de mica en mica en aquesta pàgina.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.