dijous, 11 d’abril del 2019

Trobada d'autocaravanes a Sant Hilari Sacalm

Cartell de la trobada d'autocaravanes

Coincidint amb l'edició d'enguany del Via Crucis Vivent l'ajuntament de Sant Hilari Sacalm (la Selva) impulsa una Trobada d'Autocaravanes en la qual no només podrem gaudir del Via Crucis, també hi trobarem altres activitats..

Panell senyalitzador de l'àrea

Tal com informen els organitzadors com cada any hi haurà fira artesanal, fira d'atraccions, visites guiades per les estacions del Via Crucis, visites als museus. I com a novetat d'aquest any també hi haurà altres activitats com concurs de tapes de gastronomia local, concerts, rutes a peu i molt més!  Trobaràs totes les activitats en aquest tríptic (pdf).

Bonus: no oblidem que Sant Hilari Sacalm és una vila acollidora amb A d'autocaravana, oferint a tots els autocaravanistes una àrea d'autocaravanes i espai on estacionar; a banda d'una zona d'acampada lliure. Tota la informació de l'àrea aquí.

Àrea d'autocaravanes de Sant Hilari Sacalm

Des de l'Oficina de Turisme de Sant Hilari informen que, com cada any, per assistir-hi a aquesta trobada d'autocaravanes es necessari que els interessats s'apuntin mitjançat aquest formulari d'inscripció.

Fromulari d'inscripció

I més enllà del Via Crucis Vivent recorda que Sant Hilari ofereix un munt de raons per visitar la vila i els seus voltants, al seu dia en vam parlar.

Font: Museu de les Guilleries ( Sant Hilari Sacalm)

Altres entrades relacionades:

  • Pots visitar aquesta pàgina on bvaig anotant totes les viles acollidores amb A d'autocaravanes que visitem.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.