dijous, 6 d’octubre del 2016

Arriba una nova edició del Saló

Una nova edició del Saló del Caravàning

Arriba la tardor i, com som al 2016, ja tenim aquí el Saló Internacional del Caravàning de Barcelona. Allà, els autocaravanistes com la resta d'istes del turisme itinerant - camperistes, campistes, excursionistes,... - podreu trobar les darreres novetats: nous models d'autocaravanes, accessoris, propostes turístiques, informació diversa, etc.

Doncs bé , us anoto alguna informació que us pot interessar:

  • els autocaravanistes socis de la Unió Caravanista de Catalunya podeu disposar d'entrades a un preu força reduït: 3,5€ en front del 10€ de l'entrada oficial. Per aconseguir-les podeu entrar al seu web.
  • que encara no sou socis? No passa res: passeu pel seu stand per aprofitar la promoció que fan: quota d'entrada per 0€ ;  quota anual: 15€; estalvi: 105€!!!. 
Capçelera del web de la Secció d'Autocaravanes de la UCC
I per quin motiu m'he de fer soci? En el meu cas, dos motius molts simples: agrair i donar suport a la Secció d'Autocaravanes del club en la seva tasca de defensa dels drets i deures de l'autocaravanista ; i per la promoció que fan en la creació d'àrees d'autocaravanes per tota Catalunya...la llista no és curta. Trobareu tota la informació al web de la secció.
  • si esteu teniu la temptació de comprar alguna autocaravana i desconeixeu totalment aquest món, tal vegada us interessi aquest article que vaig fer fa algun temps, a El món per la finestra: La compra d'una autocaravana ( 2008).
I acabo: aquells que no heu anat mai al Saló, en aquest reportatge de la darrera edició us podeu fer una idea força completa d'allò que trobareu:




Marce Cardoso Romero
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.