dilluns, 24 d’octubre del 2016

Una novel·la per a cada destí dels nostres viatges.


Fa pocs dies vaig descobrir aquest recurs que penso és un regal pels viatgers vagin a peu, en bici ...o amb autocaravana: un recull de 80 novel·les, de tots els gèneres, ambientades en diferents països i ciutats dels cinc continents.

Es tracta d'una guia de lectura feta al seu dia per
la Biblioteca Can Milans ( Caldes d'Estrac, Maresme) amb el títol de "La volta al món en 80 llibres". Com expliquen els autors o autores la idea era proposar "un viatge sense que us hagueu de moure de lloc" de tal manera que el lector pugui emular a Phyleas Fogg, el protagonista de La volta al món en 80 dies. 
.

Però si feu una ullada al contingut, i sou amants de la lectura, és un veritable regal pel viatger empedreït: aquí podrà trobar una narració que li acostarà, o li acompanyarà, al seu destí escollit, més enllà de la lectura de les guies habituals. 

Aquesta és la  Guia, en pdf; i a la Biblioteca Can Milans: enhorabona per aquesta iniciativa!.

Aquest recurs juntament amb altres d'interessants pels viatgers amb autocaravana els trobareu a la secció Recursos d'aquest web.


(Totes les imatges d'aquesta entrada formen part de la Guia de lectura La Volta al món en 80 llibres, de la Biblioteca Can Milans, Caldes d'Estrac).

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.