dilluns, 3 d’octubre del 2016

Tordera, vila acollidora amb A d'autocaravana.

Emplaçament de l'àrea d'autocaravanes de Tordera (Maresme).

Des de març de 2016 Tordera (Maresme) forma part del grup de les viles autocaravanistes de Catalunya. La seva àrea d'autocaravanes presenta un punt de càrrega i buidat d'aigües així com un pàrquing annex; i és fàcil de trobar pels
nombrosos cartells senyalitzadors que hi han des de la carretera N-II.

L'àrea la trobareu al Parc Prudenci Bertrana, a tocar de la carretera  BV-5121 , a escassos 400 m. del centre del poble. El parc és un tranquil bosc de ribera, amb zona de pícnic, barbacoes i jocs infantils.

Àrea de serveis d'autocaravanes de Tordera


Podeu clicar la foto per accedir al google-maps amb la localització de l'àrea de Tordera.


Però Tordera no només ens ofereix una àrea, també podeu trobar altres atractius; aquí teniu unes pinzellades:

  • El Mercat de Tordera: crec que hi han poc mercats a Catalunya d'aquesta mida i contingut, hi trobareu de tot. Només dues dades: 300 parades i 40000 visitants...poca broma, i tot això cada diumenge!. Aquesta mena d'Amazon presencial funciona des del 1853. Més informació del mercat, aquí.
  • Rutes per Tordera: sense sortir del seu terme podeu fer alguna ruta a peu o en bicicleta pels seus voltants. Exemples: trobareu algunes propostes en aquest díptic ( pdf ).

Encara que si voleu un consell més professional el millor seria contactar amb la seva oficina de turisme o fent una ullada al web.

Ah! i si esteu interessat en conèixer altres viles autocaravanistes us convido a visitar la secció de Viles Acollidores.


Vista general de Tordera (Maresme).
Tordera (Font: https://ca.wikipedia.org/wiki/Tordera)


Marce Cardoso Romero
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.