diumenge, 21 de març del 2021

Actualitzem el recull de llocs visitats amb l'autocaravana


A mesura que el temps disponible i les sortides que fem ho permeten vaig actualitzant el recull de llocs visitats durant les nostres escapades i viatges amb autocaravana.

La motivació d'aquest recull és compartir les nostres experiències per si algun altre autocaravanista en ruta troba adient posar el fre i fer una parada en un lloc que nosaltres hem visitat anteriorment. 

 

 

El sistema és fàcil: marquem el lloc, posem una foto i l'enllaç on trobaràs el relat on parlem del lloc amb una mica detall. Tot això ho trobaràs en aquest mapa: 

 


Dit això, dues reflexions. La primera, sempre acabo una mica sorprès amb la llista final. A dia d'avui trobaràs anotats vora les 400 localitzacions, i això perquè als viatges que hem fet fora del país només poso una "estrella" i així el mapa no queda tan atapeït.


I la segona reflexió: déu-n'hi-do com ha crescut la xarxa d'àrees d'autocaravanes. Fa uns 20 anys no passaven de la dotzena d'àrees i la majoria en autopistes. Crec que va ser la de Navarcles (Bages) la primera que es va crear de tipus municipal (març de 2007) fet que va provocar una concentració, mai vista llavors, de 163 vehicles i 432 persones, segons trobaràs a l'hemeroteca.



Altres entrades relacionades:

  • Aquest article també el trobaràs a la pàgina de Recursos, juntament amb altres entrades que trobo poden ser útils per la gent que viatja com nosaltres.
  • D'igual manera, a la pàgina Viles Acollidores vaig anotant, de mica en mica, aquelles àrees d'autocaravanes, majoritàriament les impulsades pels ajuntaments.

 

Marce Cardoso

ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.