dilluns, 4 de gener del 2021

Posem fil a l'agulla! Primer, l'any que ens espera: un calendari 2021

Quan era petit unes de les coses que indicaven el canvi d'any era que començaven a arribar a casa calendaris de diversos formats i procedències: el de la fleca del barri tipus pòster i de cartolina; el del banc o caixa d'estalvi, més luxós; o aquell més modest, de butxaca, d'una associació de barri. 

Ara, en plena època del google calendar i d'altres planificadors de temps, he volgut recuperar aquest costum i he fet un calendari per, amb un cop d'ull, veure l'any que ens espera i poder situar (amb el permís de la covid19) possibles escapades i viatges amb autocaravana per aquest 2021.

Entenc que l'entorn actual de restriccions sanitàries i crisi econòmica no convida a ser optimista però vaja, siguem positius i com a  mínim comencem a mirar-nos aquest 2021 amb ulls autocaravanistes. 

En aquest calendari he marcat els dies festius que tenim; i he afegit els dies festius del nostre entorn: Andorra, Espanya i França, que no serà la primera vegada que en una sortida ens hem trobat un destí tancat amb pany i forrellat perquè és festiu. Avís: aquest 2021 no serà un any gaire generós. És aquest:


Com veuràs, tret de la Setmana Santa, només he vist dos caps de setmana llargs: el de Sant Joan i el de Tots Sants...és el que hi ha. Si vols pots descarregat el calendari aquí en pdf ( 1,5 Mb).

La informació per fer aquest article ha sortit d' aquí, per situar els dies de festa a Catalunya*. Pel que fa a la resta de països: Andorra, Espanya i França. I acabo: si vols tenir un calendari en blanc, en aquest web el pots fer a mida i descarregar en pdf. Bonus: el pots descarregar en el nostre idioma.

[*, anava a publicar aquesta entrada quan he descobert aquest article del diari Vilaweb on podràs trobar les festivitats de la resta de Països Catalans. És aquest.]

Altres entrades relacionades:


Salut i encert! I bona ruta!

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.