dijous, 3 de gener del 2019

Planificar una escapada amb autocaravana: l'últim recurs


...o el primer, segons t'ho miris. Segur que alguna vegada t'has trobat a les portes d'un cap de setmana, amb la possibilitat de fer una escapada amb l'autocaravana i no has pogut planificar on anar o què fer! Cap problema! Si es tracta d'una sortida per Catalunya, ho tens fàcil amb catalunya.com.

Perquè al web turístic de catalunya.com ofereixen un munt de propostes per omplir una escapada segons els dies de què disposis: 2 dies, 3 dies, etc... Trobaràs tot el catàleg de propostes a la seva secció Rutes per dies.

Font: www.catalunya.com
De fet, a banda de la secció Rutes per dies, veuràs que es tracta d'un web amb molta i interessant informació turística, de visita periòdica imprescindible.

L'única objecció: malauradament som invisibles, vull dir els turistes autocaravanistes, del país o de fora...que no són pocs. No he estat capaç de trobar cap esment a la nostra manera de fer turisme. Fet sorprenent si considerem la quantitat d'actors turístics ( ajuntaments, consells comarcals, empreses vinícoles, etc.) que a dia d'avui recolzen la nostra manera de fer turisme. Llàstima.

Altres entrades relacionades:


Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.