dilluns, 21 de desembre del 2020

Autocaravanes de pel·lícula


o al menys pel·lícules, i sèries, on pots trobar una autocaravana. O un RV o Recreational Vehicle (vehicle de lleure, en anglès) un terme general que fan servir els estatunidencs i on encabeixen autocaravanes, campers, caravanes o tràilers. 

Font: https://galaxyrv.net
 

Es tracta d'un article, del web rvhire.com, que fa una llista de pel·lícules on apareixen els nostres vehicles. Algunes ja les coneixia i són difícils d'oblidar com Independence Day, amb aquella estampida d'atrotinades autocaravanes pel desert.

 

O la pel·li Little Miss Sunshine, on la camper és un membre més de la família protagonista. I acabo amb aquesta que vaig veure fa poc Anchorman 2: The Legend Continues i l'escena autocaravanista és aquesta:


[Curiositat: aquesta escena recrea una història real on un autocaravanista novell, en ruta, va activar la velocitat de creuer, i pensant-hi que era un pilot automàtic a l'estil dels avions, va abandonar el volant i se'n va anar a la cuina a fer-se un cafè... No és broma, l'Agència Catalana de Consum ho explicava fa temps].  

Bé, he vist que a la llista hi ha d'altres pel·lícules que no conec. Aprofitaré aquestes festes confinades per intentar trobar-les i visionar-les.


L'article en qüestió és RV Movies and TV Shows: The Ultimate List of 70+ Titles Featuring RVs 


Marce Cardoso

ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.