dilluns, 14 de setembre del 2020

Una ullada a les primeres autocaravanes


Aquests darrers dies he trobat un article de la bloguista Leah, al web RVshare, i m'ha fet molta gràcia. Allà hi pots veure una mica de la història de les autocaravanes i per extensió dels vehicles recreatius (o RV, que diuen els estatunidencs). 

 

Trobaràs un munt de curiositats històriques com el Jungle-Yacht, una mena de trasatlàntic. Bonus: observa el parell de gandules escomotejables al sostre per gaudir de les vistes durant la ruta.


Ah! I també t'adonaràs que això del turisme itinerant és més vell que la picor. L'article en qüestió: A complet RV history, d'on provenen totes les fotos d'aquest entrada.


Altres entrades relacionades:

 

Marce Cardoso

ambautocaravana@gmail.com

4 comentaris:

  1. Hola, m'encanten les caravanes i els càmpings. Que bonic és veure la història de les autocaravanes, hi ha una feta amb un vell Vols reciclat que m'encantaria poder comprar algun dia, et deixo les fotos de tot el procés de fabricació pas a pas, segurament els agradarà als teus lectors:
    https://noticiasoutdoor.com/un-autobus-transformado-en-motorhome/

    ResponElimina
  2. Hola Maria Carmen.
    He fet públic el teu comentari, així compartim el link que anotes.
    I sí, algunes d'aquestes caravanes/autocaravanes pioneres són molt entranyables.
    Si encara no ho has fet et recomano aquesta entrada http://www.autocaravana.cat/2019/01/el-salo-de-la-fama-de-les-autocaravanes.html , segur que t'agradarà :-D .

    ResponElimina
  3. Que bé, moltes gràcies, estimo la vida en autocaravana, boniques fotos, moltes gràcies per compartir-les

    ResponElimina
  4. No es mereixen, Autocaravanas. A mi el que m'agrada veure, i constatar, és com sempre hi ha hagut persones que els /ens agrada fer ruta, mai ser-hi massa estona en un mateix lloc ... uns culs inquents que dirien les iaies :-D.

    ResponElimina

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.