dilluns, 7 de setembre del 2020

Martinet, vila acollidora amb A d'autocaravana


Aquest estiu hem tingut el plaer de conèixer una mica de Montellà i Martinet (Cerdanya), en concret la seva riquesa natural i el patrimoni històric més recent... i sobre tot la seva àrea d'autocaravanes, a tocar del nucli urbà de Martinet i del riu Segre.


Una zona ben espaiosa i tranquil·la, asfaltada, franquejada per una zona de pícnic arbrada i amb un àrea on canviar les aigües i un bloc de lavabos i dutxes. La trobaràs a l'altra banda del riu, al Camí de Montellà, una vegada passat el pont i al costat de les piscines (vegeu informació de Turisme de Montellà i Martinet).

Un lloc fantàstic per fer una parada, conèixer la Cerdanya o simplement gaudir d'allò que ofereix la població. Unes pistes: la Ruta de la Llúdriga, excursió a peu del riu Segre, que comença a la mateixa àrea i apta per a totes les edats; o apropar-te ( a peu són 10 min, riu avall) al Parc dels Búnquers.

Font: https://www.bunquersmartinet.net/cat

Altres entrades relacionades:

  • A la pàgina Viles Acollidores trobaràs més exemples com el de Martinet amb el seu suport a la manera de viatjar amb autocaravana.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.