dilluns, 13 d’abril del 2020

Cardona, vila acollidora amb A d'autocaravana

Baluard del Castell de Cardona

Cardona és sinònim de Patrimoni, així en majúscules. Patrimoni de l'històric i del geològic. Del primer només cal recordar com la paraula Cardona sovinteja en la història del país, ja sigui amb el significat de poder (la casa de Cardona, junt amb la d'Urgell, era de les poques que podien fer ombra al totpoderós Casal de Barcelona) o inexpugnable (una pista: vegeu la Guerra de Successió).

Font: cardonaturisme.cat

I del segon, del Patrimoni geològic, només anotar que la Muntanya de Sal de Cardona està catalogada com a Espai d'Interès Geològic, i on, transcric, les condicions d’aflorament  fan  del  diapir  de  Cardona  un  exemple  únic  de  diapir  de  sal  a  tota  Europa, queda dit.

Doncs bé, si a tot això hi afegim que Cardona ofereix un espai destinat als visitants amb autocaravana t'adones que ja triguem a visitar-la. L'àrea es troba al costat del camp de futbol o Camp Vida Activa ( Ctra. de la Mina). Allà, segons informa l'ajuntament, hi trobarem un lloc per estacionar així com una àrea d'autocaravanes on canviar les aigües.

Font: cardona.cat

Base mapa: cardonaturisme.cat
Com veuràs al plànol, està molt ben situada, a tocar del centre històric de Cardona i de l'oficina de turisme, així com dels dos atractius turístics més coneguts: el Castell de Cardona i la Muntanya de Sal. Encara que a Cardona pots trobar més coses, només cal que consultis la web turística de Cardona.

Base mapa: instamaps.cat

Altres entrades relacionades:

  • Cada vegada són més les viles que com Cardona aposten per la nostra manera de fer turisme. I de mica en mica, les vaig anotant en la pàgina Viles Acollidores.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.