divendres, 5 de juliol del 2019

La proposta més propera per aquest estiu


Sovint, per als autocaravanistes, estiu és sinònim de destinacions a molts quilòmetres de distància. Al nostre cas alguna vegada situacions familiars o laborals ens han obligat a reduir l'abast del viatge amb autocaravana d'estiu i llavors ens hem adonat que ben a prop tenim destins molt interessants i amb prou riquesa com per passar un estiu, a casa nostra, ben entretingut i ple de contingut.


I si vols tenir un aprova, aquí tens aquesta iniciativa impulsada per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Es tracta d'un recull de més d'un centenar de propostes, de tota mena de contingut i per a tot tipus de públic, que es fan i desfan a casa nostra fins al 30 de setembre. Només cal entrar-hi al seu web, i fent servir els filtres del seu buscador localitzar aquelles activitats o destinacions del teu viatge d'estiu ben proper.



Altres entrades relacionades

  • És molt probable que les activitats i llocs recomanats per Patrimoni de Catalunya es trobin a poca distància d'algun destí que nosaltres hem visitat amb anterioritat i que podria interessar-te. Els trobaràs en aquell recull de llocs visitats.  
  • Si t'agrada el Patrimoni amb majúscules, com a nosaltres, et convido ha utilitzar el cercador de la columna dreta i picant la paraula clau hi trobaràs altres entrades amb aquest tema. 



(Foto de capçalera: http://patrimoni.gencat.cat/estiu ) 

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.