dilluns, 10 de desembre del 2018

Artesa de Segre, vila acollidora amb A d’autocaravana

Vista vespertina de l'àrea d'autocaravanes d'Artesa de Segre

Avui parlaré aquesta àrea d’autocaravana que si no vaig equivocat és l’única àrea municipal que trobareu a la Noguera. Des de la seva inauguració, a la tardor del 2017, els autocaravanistes que recorrem aquest racó del país sabem que a Artesa de Segre trobarem una vila acollidora amb A d’autocaravana.

L’àrea d’autocaravanes es troba en una àmplia esplanada situada en front de la caserna dels bombers, i limitada pel carrer Jesús Santacreu i la carretera de Montsonís, al sud del nucli urbà d’Artesa. Allà trobareu l’àrea amb les places per estacionar les autocaravanes, l’àrea de serveis on canviar les aigües, una taula de pícnic i un panell informatiu de la població. 


Detall de l'àrea d'autocaravanes

Cartell informatiu de l'àrea

Vista de l'àrea al sud d'Artesa

A banda d’aquests serveis bàsics veuràs que l’àrea es troba en un lloc magnific, no només per l’oferta turística d’Artesa, o comercial (atenció a la ben assortida botiga de la cooperativa).  El seu emplaçament, a l’ombra del Prepirineu lleidatà la converteix en un punt ideal a partir del qual començar a visitar, o acabar-la segons es miri, aquesta banda del Pirineu farcit d’atractius turístics. Eps! I sense oblidar la plana lleidatana, bellíssima a la primavera. Un tastet: el catàleg turístic de la Noguera, en pdf.

Altres entrades relacionades:
  • a la pàgina Viles Acollidores d’aquest web trobaràs altres poblacions que han apostat per la nostra manera de viatjar amb la creació d’un àrea d’autocaravanes.
  • i en Escapades trobaràs alguna visita que hem fet per terres lleidatanes.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.