dijous, 12 de gener del 2017

La bugaderia més propera a la teva autocaravana


Bugaderies d'Europa

Quan anem de viatge amb l'autocaravana necessitem fer bugada i sempre hem acabat solucionant el tema sobre la marxa: o improvisem un dia de bugada, a peu d'àrea d'autocaravana (per allò de disposar d'aigua); o entrem en càmping; o , si tenim sort, aprofitem alguna bugaderia d'autoservei trobada al mig de la ruta.

De les tres opcions la bugaderia d'autoservei és la que més ens agrada: permet enllestir la feina, entre rentadora i assecadora, amb un cost baix, en diners i temps. El problema és que fins ara depeníem de la sort de trobar-nos la bugaderia o com a molt alguna guia (lonely planet, per exemple) anota aquest servei, tot sigui dit, de manera secundària.

Doncs bé, he trobat aquest web, laundry.nearest.place,  que recull un munt de bugaderies de tota Europa. Atenció: mostra totes les bugaderies, i no totes són d'autoservei, vull dir que trobareu de tot; és per això que cal fer una ullada i fer una tria de la que més interessi. Per exemple, si busqueu una bugaderia per Nîmes (França), podeu trobar unes 8 en total i caldrà destriar les bugaderies d'autoservei ...

Bugaderies a Nîmes

Bugaderia d'autoservei a Nîmes.
 
La bugaderia de Nîmes


També he de dir que al web no hi són totes les bugaderies, on vivim en tenim un parell que no hi consten; però vaja, fent ruta per Europa pot ser útil saber quina bugaderia tens més a prop. El web, com veureu, està disponible en diverses llengües.

Ah! i si vols fer una bugada més petita sempre et queda la solució d'aquesta mena de rentadora de viatge. Aquest recurs, juntament amb d'altres de similars, els podràs trobar a la nostra secció de Recursos; segur que trobareu algun que et sigui útil.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.