dijous, 6 de gener del 2022

Les escapades amb autocaravana en fitxes


Comencem l'any amb una idea, que ja veurem si en un futur caldrà afegir-hi l'adjectiu "peregrina". La qüestió és que feia temps que rumiàvem com compartir les nostres escapades amb autocaravana d'una manera més fàcil i profitosa per altres autocaravanistes que les volguessin consultar, repetir o millorar.

Al final hem pensat que una bona idea podria ser compartir les escapades amb autocaravana que fem en format fitxa tips tríptic i descarregable en pdf. Així qualsevol interessat pot carregar la fitxa al seu mòbil (o tauleta) i tenir-la a mà.

Aquest format ens ha obligat a ser una mica més concrets en la informació que compartim, una cosa que a l'època que vivim, de xarxes i xats, tuits, immediatesa, tothom, si fa o no fa, estem més que acostumats.

Evidentment, aquestes fitxes no permetran compartir tots els continguts que habitualment acompanyen les nostres entrades (fotos, links, comentaris geològics, etc.), això ho haurem de suplir amb alguna mena d'entrada, via bloc, que complementi la fitxa. Ja trobarem alguna manera de fer-ho.

Dit això, anem per feina! Per fer-nos una idea de tot plegat hem agafat la darrera escapada publicada i li hem donat un format de tríptic. Aquest, en jpg:



I en pdf (2,4 Mb) la trobaràs aquí: Fitxa2105.Escapada.Bages. Ep! Et recordo que aquesta escapada també està disponible, en format normal, a la pàgina d'Escapades.

I acabo: també comencem l'any amb una altra proposta. Ens expliquem: hem habilitat la manera que si algú troba interessant el bloc, les nostres experiències o relats ens pugui convidar a un cafè via plataforma Ko-fi. Trobaràs la manera de fer-ho al final de la pàgina 👇.

Marce Cardoso

mcardoso@autocaravana.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.