dijous, 7 de gener del 2021

Mapa ACTUALITZAT dels llocs visitats amb l'autocaravana

Des de bon començament que sempre hem procurat compartir les nostres experiències amb l'autocaravana, més que res amb la intenció que poguessin ser útils a altres autocaravanistes. 

I una manera de fer-ho fàcil va ser anotar en un mapa els llocs visitats en les nostres escapades i viatges. A cada lloc anotat trobaràs una foto i el link per accedir al relat on expliquem el lloc així com d'altres detalls (on vam estacionar o pernoctar, l'àrea d'autocaravanes utilitzada, etc.).

Doncs bé, acabo d'actualitzar el mapa i la veritat és que m'he espantat: al final són més de 350 ítems, i si bé alguns destins d'escapades són repetits (mai ens cansarem de visitar el Delta de l'Ebre) també hi trobaràs d'altres, com els viatges, on els he assenyalat amb una sola xinxeta o estrella, si bé engloga ben bé una vintena de llocs mínim. 

Espero que sigui útil o aprofitable: perfer una ullada només cal que cliquis aquest mapa de sota i ja hi seràs dins.
 


La idea és que, si planifiques una ruta, o ja estàs en ruta, puguis trobar alguna idea de llocs a visitar, o evitar. I si tens algun dubte o necessites algun aclariment, fes-m'ho via comentari al final de l'entrada o per correu; i ja mirarem d'ajudar en la mesura que puguem.

Altres entrades relacionades:

Bé, en aquest mapa també veuràs que destaco les àrees d'autocaravanes que tenim al país, principalment les àrees municipals. Si només t'interessen les àrees pots visitar la pàgina de les Viles Acollidores amb A d'autocaravana. Allà les anoto a mesura que en tenim coneixement o les visitem.


Salut i encert! I espero que et sigui útil.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.