dijous, 23 de juliol del 2020

Viatjar amb nens ... a la ràdio


A partir de dissabte 25 de juliol el programa la Primera Pedra de RAC1 dedicarà una estona a parlar de les autocaravanes. Es tractaran d'un espai on es parlarà de què va això de viatjar amb autocaravana, i sobretot de com fer-ho amb els nens. I han volgut comptar amb la meva participació.

La Primera Pedra, conduït per la Noemí Polls, el podràs seguir cada cap de setmana, de 7 a 9 h. del matí i també estarà disponible en el servei a la carta . I sobre això de viatjar amb autocaravana amb nens en parlarem tots els dissabtes, del 25 de juliol fins a finals d'agost.

Tot allò que diré durant el programa es basa en la nostra experiència com a família autocaravanista. Es tractarà de quatre trucs o coses que ens han funcionat amb els nostres fills, la Sara i el Ferran, ja sigui quan anàvem en ruta, quan visitàvem una ciutat o a la natura. 



Ep! I no vindré a donar una lliçó magistral, que cada família és un món, simplement compartiré experiències, amb l'esperança que alguna altra família les pugui aprofitar.

Salut i encert! I fins dissabte!



Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.