dilluns, 23 de març del 2020

Un recull dels llocs visitats amb l'autocaravana [ACTUALITZACIÓ]

Pernocta a peu de Mediterrani

Amb el propòsit que les nostres experiències puguin ser útils a altres autocaravanistes vaig anotant, de mica en mica, els destins visitats en un mapa. Vaig afegint-hi alguna foto així com l'enllaç directe al relat on pots trobar informació més detallada sobre el lloc en qüestió.

Mapa d'Europa amb tots els destins visitats

Doncs bé, ja puc dir-te que hem superat de llarg els 300 destins visitats amb l'autocaravana. A les escapades he procurat anotar cada etapa, i amb un afegit: també anoto les àrees d'autocaravanes que hem visitat o de les que hem tingut notícia.

Mapa de Catalunya amb tots els destins visitats

Amb els viatges m'he limitat a marcar l'àrea, regió o país de què es tracta, no m'he atrevit a indicar cada lloc visitat, hauria estat una feinada increïble, que superaria fàcilment els 500 destins.



Bé, espero que trobis alguna informació útil. Entra dins del mapa, i serveix-te tu mateix. I si tens algun dubte, contacta'm i en parlem.

Altres entrades relacionades:

  • Tots aquests destins també els trobaràs contextualitzats en les pàgines d'aquest web on expliquem les nostres Escapades o els Viatges amb autocaravana.
Estacionament en el Delta de l'Ebre


Salut i encert! I bona ruta!

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.