dilluns, 13 de gener del 2020

Monistrol de Montserrat, vila acollidora amb A d'autocaravana

Situació de l'àrea d'autocaravanes de Monistrol

El passat mes de desembre hem tingut l'oportunitat de passar per Monistrol de Montserrat i conèixer i utilitzar la seva àrea d'autocaravanes. Àrea que existeix des de no fa gaire i fa que Monistrol passi a ser una nova vila acollidora amb els autocaravanistes, oferint-hi un espai, una àrea d'autocaravanes i tota la seva riquesa (patrimoni històric, comerç local, natura, etc.).

Font: turismemonistrol.cat

L'àrea es situa a peu de poble i a tocar de la carretera C-55, on trobareu la senyalització que us informa de la seva existència. Allà hi trobaràs un pàrquing de terra on estacionar i pernoctar; i en un racó l'àrea d'autocaravanes on canviar les aigües. També hi trobareu un panell informatiu.




La seva situació és idònia com a punt de parada si et mous per aquesta banda del país encara que el mateix Monistrol té prou atractius com per fer-hi una etapa i dedicar-hi una bona estona. Començant pel Parc Natural de la Muntanya de Montserrat que no te l'acabaries en un cap de setmana. Tota aquesta informació i més la trobaràs al web de turisme de Monistrol de Montserrat.

I si Monistrol et sembla poc, pot ser un bon punt de partida per conèixer el Bages i gaudir de tot allò que pot oferir.

Altres entrades relacionades:

  • Altres viles acollidores: a la pàgina Viles Acollidores anoto totes les poblacions que aposten per la nostra manera de fer turisme.
  • Experiències prèvies ben properes: al nostre recull de llocs visitats o la pàgina d'Escapades tal vegada trobis altres llocs propers interessants.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.