dijous, 12 de desembre del 2019

Un munt de parcs a la xarxa

Boira al Parc Natural del Montseny

Sovint parlo dels Parcs Naturals, bàsicament perquè sempre els he considerat un destí perfecte en les nostres sortides amb autocaravana, sigui una escapada o al mig d'un viatge. Els parcs naturals acostumen a ser llocs ideals per conèixer no només la riquesa natural d'un territori, també, si t'hi fixes, pots conèixer una mica la cultura, la història i la gent que hi viu o hi vivia.

És per això que he trobat útil aquesta pàgina que recull tota presència a les xarxes dels Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, segur que si hi passeges trobaràs més d'una idea per visitar un parc o descobrir un recurs que et farà més enriquidora la visita. El web és aquest: https://parcs.diba.cat/xarxessocials . Tant de bo n'hi hagués un web on hi fossin tots els Parcs Naturals de Catalunya.

Font: diba.cat

Altres entrades relacionades:

  • Sobre Parcs Naturals d'altres contrades ja hem parlat amb anterioritat. Per exemple sobre  els parcs i espais naturals de les Terres de Ponent o sobre aquestes guies disponibles de molts parcs de CAT.
  • I com deia abans, nosaltres som uns habituals dels Parcs Naturals, i al nostre recull de llocs visitats és fàcil trobar alguna etapa amb ells de protagonistes.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.