dimarts, 26 de març del 2019

Sant Celoni, propera vila acollidora amb A d'autocaravana

Font: http://www.santceloni.cat

Fa uns dies, en Francesc, un autocaravanista veí de Sant Celoni m'avisava: ep! compte que aviat tindrem àrea d'autocaravanes municipal a Sant Celoni (Vallès Oriental). I efectivament, el proper cap de setmana del 30-31 de març està previst que entri en funcionament l'àrea d'autocaravanes municipal de Sant Celoni.

Segons explica en Francesc es tracta d'una instal·lació on podrem canviar les aigües i pernoctar en les 7 places reservades per als nostre vehicles. L'àrea la trobaràs al pàrquing públic La Forestal, del carrer Olzinelles, a uns 300 m del nucli antic de Sant Celoni.

Font: instamaps.cat

Font cartogràfica: https://parcs.diba.cat

I no cal dir el potencial que tindrà aquesta àrea per fer més d'una etapa i gaudir del patrimoni i oferta turística de Sant Celoni ( web turistic) o els seus voltants ( Parcs del Montseny i del Montnegre i el Corredor, Tourdera, etc.).

Una dada: per celebrar aquesta entrada en servei de l'àrea de San Celoni els companys de la Secció d'Autocaravanes de la UCC han organitzat una trobada autocaravanista amb un munt d'activitats. Les trobaràs al seu web.



Altres entrades relacionades:

  • A la pàgina de Viles acollidores trobaràs altres poblacions que també han apostat per la nostra manera de fer turisme.
 
Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.