diumenge, 28 d’octubre del 2018

Granollers, vila acollidora amb A d'autocaravana

Vista generral de l'àrea d'autocaravanes de Granollers

Avui toca parlar de Granollers, capital del Vallès Oriental, plantada a mig camí de la Catalunya central i el litoral de la costa central barcelonina i a més des del 2016 , amb la seva àrea d'autocaravanes, és una vila acollidora amb A d'autocaravana.

L'àrea d'autocaravanes vista des del riu

La seva àrea d'autocaravanes es situa al Passeig Fluvial, just en front del riu Congost, i a tocar de la C-352 o Ronda Sud de Granollers. Allà trobareu l'àrea d'autocaravanes amb places places d'estacionament reservats als nostres vehicles, una espaiosa àrea de serveis on canviar les aigües  i un petit parc amb zona de pícnic. Més informació: web de la vila.


Detall de l'àrea de serveis

Punt de buidat d'aigües grises


Si mires qualsevol plànol t'adonaràs que Granollers es troba en un lloc fantàstic a partir del qual poder visitar les platges del Maresme, acostar-te a la natura del Parc Natural del Montseny o com a punt de partida per endinsar-te en la plana osonenca.

I això per no parlar dels atractius propis d'aquesta vila mil·lenària. Si feu una ullada a la seva web turística trobareu que ben mereix dedicar un dia a descobrir i gaudir del seu patrimoni...com la Festa Major de Blancs i Blaus, que fan a finals d'agost, un tastet:



Altres articles relacionats:
  • En aquesta secció podràs conèixer altres viles acollidores amb A d'autocaravana.
  • I aquí parlem del Montseny com a destí d'una escapada amb autocaravana.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.