diumenge, 27 de maig del 2018

Deixar-se atrapar per la bellesa del migdia francès...però no tant.

Portada de Midi Libre

Aquests dies, quan fèiem una petita incursió pel Perigord, em vaig trobar en la premsa regional aquesta notícia força xocant sobre una autocaravana.

Un autocaravanista es va fotre al bell mig de Langogne d'una manera força ajustada, sembla ser que fent cas al GPS i molt poc a la senyalització urbana. El resultat: més de dues hores per sortir d'aquesta cotilla de pedra i suposo que una bona experiència per al futur. Bonus: el comentari sorneguer del cronista "... el conductor bloquejat, amb els seus retrovisors retràctils però no el suficient ...". La notícia la trobareu aquí , en FR.

He fet una ullada al google earth i de fet el carrer Villeneuve de Langogne és una autèntica trampa per a qualsevol vehicle: un carrer llarg i corb, que s'estreta de mica en mica fins arribar a fer menys de 3m.

Pantà de Naussac

La dada positiva: Langogne ofereix una àrea d'autocaravanes situada a la vora del pantà de Naussac. La vam visitar fa temps i va ser una parada refrescant en plena ruta estiuenca...eps! sereu a 1000 m d'alçada i encara recordo el xàfec d'estiu que ens va passar fregant les claraboies. Sobre l'àrea , aquí teniu els detalls.

Tempesta a tocar de l'autocaravana


Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.