divendres, 2 de febrer del 2018

Vine a la calçotada del fòrum de Totcamping.cat!

Una calçotada
Font: https://ca.wikipedia.org

ACTUALITZACIÓ: HA HAGUT UN CANVI DE DATES. 

El febrer acostuma a ser mes de calçotades; i si a sobre ets campista el cap de setmana del 9 a l'11 de març  del 7 al 9 d'abril tens una cita imprescindible a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès). Des del fòrum de Totcàmping.cat, habituals d'aquest espai engeguen una nova edició de la trobada calçotaire d'Avinyonet...Vaja, podríem dir-li una campçotada, i que em perdonin els organitzadors.

La trobada, organitzada per amics i amigues del fòrum, està oberta a tothom del món campista, ja sigui caravanista, camperista, autocaravanista, etc. . Si estàs interessat pots trobar tota la informació en aquest fil de fòrum , així com la possibilitat d'insciure-t'hi. Com podràs veure han muntat un programa d'activitats que déu n'hi do!. Encara que ets tu qui marques la teva participació: si només aneu a menjar calçots, si us quedeu tot el cap de setmana o simplement passeu a saludar.

La trobada es fa en les instal·lacions d'Art Cava, celler pioner a Catalunya en acollir la nostra manera de viatjar al crear, el 2008, una àrea de serveis d'autocaravanes i habilitar un espai per pernoctar. I això sense parlar de la possibilitat de tastar els seus caves, D.O. Penedès.


Lloc de pernocta
Pernocta en Art Cava ( 2010)

Àrea d'autocaravanes
Detall de l'àrea d'Art Cava (2010)

I aprofito per convidar-te a passar per Totcàmping.cat, punt de trobada del món campista a Catalunya, amb un fòrum on trobaràs informació, consells, propostes de trobades i experiències sobre el món campista i altres temes.

Capçalera de Totcamping.cat


Bona ruta i bon profit!

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.