dijous, 20 de juliol del 2017

Els Muntells perd la seva àrea d'autocaravanes.

Cartell d'inhabilitació de l'àrea dels Muntells

Aquest juliol de 2017, i quasi com passa cada any, vam decidir visitar el Delta de l'Ebre. I com passa quasi cada any arribàrem, vora la mitjanit, als Muntells, a la seva àrea d'autocaravanes. Al dia següent ben d'hora vam descobrir una desagradable sorpresa: uns cartells penjats, que no vam veure de nit, informaven en castellà que l'àrea d'autocaravanes estava inhabilitada.

Pel que he trobat per internet sembla que l'administració local al·lega una mala gestió de la instal·lació per part dels usuaris i el fet que alguns usuaris no volíem pagar la tarifa establerta pels serveis.

Detall del cartell prohibitiu

Per part nostra puc dir que sempre hem pagat la tarifa sol·licitada i que hem fet servir la instal·lació com cal, malgrat la senyalització inexistent o com a mínim escassa; i que ara em resultarà difícil per no dir impossible aturar-me als Muntells per fer les compres a la botiga ( molt bones, aquelles baldanes), al seu forn de pa o tastar els productes del Delta en aquell restaurant que hi ha.

En conclusió: els Muntells ja no és una vila acollidora amb A d'autocaravana, en el sentit que li donem en aquest web; cau de la nostra llista de viles acollidores i del recull de llocs visitats.

Un altre dia us parlaré de la veïna àrea d'autocaravanes de l'Agrobotiga de Deltebre, a escassos 8 km.:

Àrea d'autocaravanes de l'Agrobotiga de Deltebre


Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.