dimarts, 7 de febrer del 2017

El Catllar, vila acollidora amb A d'autocaravana

Àrea d'autocaravanes del Catllar

Avui parlaré de El Catllar, població del Tarragonès que des de finals de 2014 , per iniciativa municipal, ofereix als autocaravanistes que travessen aquesta banda de Catalunya un lloc on estacionar, pernoctar i si ho necessites una àrea d'autocaravanes.

L'àrea es troba en el sector septentrional del Catllar i la podreu trobar amb facilitat ja que està senyalitzada quan travesses el nucli urbà per la carretera T-203. Allà, un cartell et durà pel Camí de la Font a la zona reservada per a les autocaravanes,  a la vora del riu Gaià sota uns plataners, amb zona d'estacionament i àrea d'autocaravanes on poder canviar aigües.

El Catllar, travessia T-203
Caracterísques de l'àrea d'autocaravanes del Catllar
Vista general de l'àrea d'autocaravanes del Catllar
Cliqueu la foto per accedir a la localització de l'àrea del Catllar

I no oblidis que El Catllar no només pot ser una parada tècnica en les nostres rutes. Els seus atractius inviten a dedicar una bona estona a la seva visita. Començant pel Castell del Catllar, amb fossar inclòs, i seguint amb més propostes que pots trobar al web de l'ajuntament. Dues dates per anotar a l'agenda: a l'agost, la Festa Major; a l'hivern, la Festa de l'Oli Nou. I un apunt: l'àrea d'autocaravanes és lloc de partida de rutes a peu i bici. 

Castell del Catllar
Fossar del Castell del Catllar
Riu Gaia i àrea d'autocaravanes, al Catllar

Abans d'acabar, no oblidis que pots conèixer altres viles acollidores amb A d'autocaravana en aquesta secció del web.

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.