dijous, 22 de desembre del 2016

Bona ruta i bon profit!. Amb l'autocaravana a peu de taula.

Una etapa autocaravaniosta per cada producte de qualitat

El més habitual, quan sortim amb l'autocaravana, és que la riquesa cultural o natural d'un territori marqui les etapes del nostre periple; i sovint passa desapercebuda una part important dels llocs que visitem, que alhora uneix cultural i natura. Us parlo de la riquesa dels productes de la terra, productes amb un origen reconegut per la seva qualitat.


Doncs bé, amb aquesta entrada procuraré esmenar aquest buit: en el web de la Federació Catalana DOP-IGP s'agrupen tots aquells productes que per la seva qualitat única ben mereixen aturar l'autocaravana i dedicar una estona a tastar-los i gaudir-los. Us estic parlant, per exemple, de la Vedella dels Pirineus, de la Poma de Girona, de la Patata de Prades o la Mantega de la Cerdanya i l'Alt Urgell.

Mapa dels prodcutes de qualitat


Aquest és el web ; i si voleu aprofitar al màxim aquests productes, també hi trobareu un receptari , en pdf, per treure'n el màxim de profit.

Receptes amb productes de qualitat, de la terra


Aquesta informació l'afegiré a la secció de recursos, on aplego altres entrades que ens poden interessar a l'hora de planificar una sortida amb l'autocaravana.

Bona ruta i bon profit!
(Totes les fotos s'han extret del web de la Federació Catalana DOP-IGP )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.