dijous, 3 de novembre del 2016

Santa Coloma de Queralt: nova vila autocaravanista

Vista de Santa Coloma de Queralt

Segons informa la Secció d'Autocaravanes de la UCC a partir d'aquest mes de novembre els autocaravanistes tindrem un motiu més per visitar Santa Coloma de Queralt ( Conca de Barberà): el proper dissabte 12 de novembre de 2016 entrarà en servei la seva àrea d'autocaravanes.

Nova trovada de la secció d'autocaravanes de la UCCPer aquest motiu la secció ha organitzat una trobada de socis i sòcies per aquell cap de setmana i on , a banda de celebrar la posada en marxa d'aquesta àrea, els assistents podran gaudir de la segona edició de la fira Som terra de safrà o conèixer l'elaboració de cervesa artesanal.

Som terra de safrà, fira de Santa Coloma de Queralt

Molt aviat, a la secció Vila Acollidores, parlarem de l'àrea així com dels atractius culturals i turístics que els autocaravanistes trobarem a Santa Coloma de Queralt.

(Fotos extretes de les webs de la Secció d'Autocaravanes de la UCC i de l'ajuntament de Sant Coloma de Queralt).

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

2 comentaris:

 1. Hola amics, ens ha agradar l'entrada i hem donat difusió en el nostre blog enllaçant a aquesta pàgina!

  Bon any!

  ResponElimina
 2. Bon dia Buena Ruta. I moltes gràcies per fer-vos ressò d'aquesta àrea municipal. De mica en mica ens acostem a la resta d'Europa en aquestes mena d'iniciatives locals i ben mereixen el recolzament del col·lectiu autocaravanista.
  Bones festes i que tingueu un feliç 2017!
  Salut i encert! i bona ruta ! :-D

  ResponElimina

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.