dijous, 17 de novembre del 2016

Santa Coloma de Queralt ja disposa d'àrea d'autocaravanes

Foto de la nova àrea d'autocaravanes de Santa Coloma de Queralt

El passat cap de setmana va entrar en funcionament l'àrea d'autocaravanes de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà). Es tracta d'una iniciativa municipal que ha comptat amb el suport de la Secció d'Autocaravanes de l'UCC.

L'àrea d'autocaravanes permet el canvi d'aigües, connexió elèctrica i està dotada de 6 places d'estacionament on els autocaravanistes podrem romandre un màxim de 48 h. Els servei són gratuïts tret de la connexió elèctrica ( 2€/24 h ). L'àrea es troba al carrer Llorac, amb Travessia Exterior.

Detall de l'àrea d'autocaravanes de Sant Coloma de Queralt
Vista general de l'àrea de Santa Coloma de Queralt

La Secció d'Autocaravanes de la UCC ha fet coincidir la inauguració amb una trobada de socis i sòcies, que van ser rebuts per les autoritats locals. Ha estat un èxit de convocatòria: en total assistiren vora les 150 persones i més de 60 autocaravanes que van gaudir de l'hospitalitat de Santa Coloma durant tot el cap de setmana.

Parlaments durant la inauguració de l'àrea d'autocaravanes de Santa Coloma de Queralt
Un moment de la trobada autocaravanista amb motiu de la inauguració de l'àrea d'autocaravanes de Santa Coloma de Queralt
Concentració d'autocaravaniestes assistents a la trobada de la Secció d'Autocaravanes de la UCC

Amb aquesta iniciativa els autocaravanistes ho tenim més fàcil per visitar i gaudir de la riquesa cultural de Santa Coloma de Queralt i els seus voltants. Per fer-te una idea et convidem a visitar el seu web turístic.

(Totes les fotos han estat facilitades pel Jaume Huertas, membre de la Secció d'Autocaravanes de
la UCC).

Marce Cardoso
ambautocaravana@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols afegir algun comentari no ho dubtis i digues la teva.